£24.99*

Reviews on

WOMEN'S RUNNING TRAIL BAG

3.75 / 5 107 ratings
86 users recommended this product
  • Woman
    30-39 years old
    13 July 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Great value

    I've been using the bag for a 10k trail and it offered comfort while being lightweight and carrying all my essentials. Definitely recommend as a first buy.

  • Woman
    40-49 years old
    15 August 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    super výrobek

    Perfektně drží na zádech a nehází sebou, při běhu z kopce taky drží na svém místě, je prostorný vejde se do něj i malá nepromok. bunda a je tam i kapsa na klíče a mobil. Mysleli i na poutka na upevnění hůlek.Jedním slovem perfektní.

  • Woman
    20-29 years old
    30 June 2017
    Use since More than 1 year
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Naprostá spokojenost!

    Po téměř dvou letech stále drží a že toho se mnou už zažil! Jen vak na vodu jsem musela nedávno obměnit, neboť mi ten starý začal u spoje s trubičkou téct... Jinak skvěle sedí a hlavně drží, oceňuji i množství kapsiček a úplně nejlepší je možnost zvětšení obsahu, kam se pak vejdou třeba boty a mikina na převlečení...

    Zprvu jsem měla trable s trubičkou, která je dlouhá a pro uchycení jsem ji přetahovala zezadu přes pravé rameno a vpředu upevnila na rameno levé, ale při běhu se trubička nadzvedávala a bouchala mě do obličeje. Uvažovala jsem, že se pokusím ji zkrátit, ale pak jsem přišla na fintu, kdy trubičku hned obtočím okolo horní části vrchní síťky, čímž ji zkrátím a je akorát na uchycení na pravé rameno. Občas se však někde vytvoří záhyb a pak nejde sát. Ale to už člověk vychytá...

    Pak snad jen ještě podotknu, že po naplnění vaku je dobré z něj odsát trubičkou vzduch, zabráníte tím šplouchání vody při běhu. Pak o batůžku už pomalu ani nevím, že ho mám.

    Kudy chodím, tudy tenhle batůžek chválím, mé "stížnosti" jsou jen poznatky k dlouhodobému a opravdu častému používání.

  • Woman
    40-49 years old
    18 November 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Perfekt

    Genau das was ich gesucht hab.

  • Woman
    20-29 years old
    16 August 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    Sehr gute Qualität und Verarbeitung

    Leichtes Eigengewicht; Trinkblase einfach zu händeln

    Prädikat: Sehr empfehlenswert, v.a. zu dem Preis!

  • Woman
    50-59 years old
    05 August 2017
    That review has been deposited on this product version
    Enttäuscht!

    Artikel war bereits benutzt, ein Gurt mit Tapeband umwickelt. Solche Ware darf nicht weiter versendet werden!
    Zudem ist der Rucksack für kleine schlanke Frauen nicht tragbar. Die Gurtschnelle endet genau in der Achsel. Autsch!

    Brand response :

    Guten Tag,

    vielen Dank für deine Produktbewertung zum Trinkrucksack Trail von Kalenji.
    Wir können deine Enttäuschung vollkommen nachvollziehen und entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten.
    Natürlich ist es absolut inakzeptabel in welchem Zustand du deinen Trailrucksack erhalten hast. Wir werden uns direkt mit unserem Logistikzentrum in Verbindung setzen, damit derartige Fehler zuküntig vermieden werden können.
    Deine konstruktive Kritik bezüglich der Gurtschnelle werden wir an den zuständigen Produktmanager weiterleiten.
    Bitte retourniere den Trailrucksack in einer beliebigen Decathlonfiliale oder direkt Online.
    Falls du dazu Fragen hast, wende dich gerne an service@decathlon.de.
    Wir hoffen dich in Zukunft wieder besser von uns und unseren Produkten überzeugen zu können.

    Mit sportlichen Grüßen
    Katrin
    DECATHLON Team

  • Woman
    50-59 years old
    08 March 2017
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    sehr gut, dieser Rucksack

    ich habe den Rucksack am Wochenende bei einem 2 stündigen Lauf im Wald getragen und bin bestens damit zurecht gekommen. Da hat nichts gestört oder so. Ich bin nicht die Einzige aus meiner Laufgruppe, die diesen Rucksack trägt.

  • Woman
    30-39 years old
    19 August 2017
    Use since More than 1 year
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Se mantiene en su sitio y resulta comodo

    Genial para salir a correr o practicar senderismo con pocas cosas. Muy comodo el hecho de que se pueda hacer mas grande abriendo la cremallera. El unico pero es que al cerrarse con un velcro existe el riesgo de perder algun objeto.

  • Woman
    40-49 years old
    22 May 2017
    Use since 1 week or less
    That review has been deposited on this product version
    ACONSEJO COMPRAR MODELO HOMBRE

    Las cintas del pecho ciñen poco, y hacen muy poco estética la forma de los pechos entre las dos cintas.Faltan bolsillos para bidones en la parte delantera.

  • Woman
    20-29 years old
    11 January 2017
    Use since 2 to 8 weeks
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Elección acertada

    Se adecúa al cuerpo, ligera.

TOP OF PAGE